Kad igra Hrvatska: Pripremite se uz navijačke pjesme!

Foto: fah

Hrvatski navijači u pozitivnoj atmosferi, uz navijačke i domoljubne pjesme očekuju večerašnju utakmicu protiv Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo pregled navijačkih pjesama po našem izboru. Koja se vama najviše sviđa?

Zaprešić Boysi osmislili su navijački hit za sva vremena – Igraj moja Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Marin Ivanović, poznatiji pod nadimkom Stoka, u suradnji s JoomBoosom i Matijom Lazarevićem, snimio je navijački hit – “Moja Croatia”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji mogla se čuti malo drugačija navijačka pjesma – Slavonci su otpjevali ‘Vatreni bećarac’. Nema razloga da ga ne poslušate i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanna, Indira, Zsa Zsa, Nina Badrić, Antonija Dora Pleško, Neno Belan, Pero Galić, Jacques Houdek, Nered, Connect, Zaprešić Boys i dječji zbor Zagrepčanke i dečki snimili su ranije navijačku pjesmu “Tako se voli”. Slušajte je i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.