Site icon narod.hr

Velika tragedija nogometaša Atalante: ‘Ostali smo bez bebe, a to nisam doznao do kraja utakmice’

Foto: Instagram

Atalantin stoper Rafael Tolói doživio je tugu u obitelji. Naime, dok su igrali protiv Juventusa nije znao da mu je supruga izgubila dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije utakmice sam nazvao suprugu i kći. Kad sam zvao, nešto mi se činilo kao da nije u redu. Znam svoju suprugu jako dobro pa sam pitao što se dogodilo. Žena mi je trudna 8-10 tjedana i taj dan je otišla na rutinsku kontrolu. Taj dan smo trebali čuti bebine otkucaje srca. Tražio sam da mi snimi te tekstove i pošalje, a ona je odgovorila da joj je baterija prazna. Počeo sam razmišljati o tome što se događa i je li sve u redu, ali ona mi ništa nije rekla jer je htjela da se koncentriram 100 posto na utakmicu. Negativne misli su me okupirale, ali pomislio sam da je jedni što mogu pomoći svojim suigračima da pobijedimo u ovoj bitnoj utakmici, tako da barem malo radosti mogu donijeti doma. Tako smo pobijedili jednu od najboljih momčadi na svijetu 3:0 i u polufinalu smo kupa. Doživio sam čarobnu noć sa suigračima i fantastičnim navijačima, no doma me dočekala vijest koje sam se bojao. Bol i tuga. Zahvaljujem suigračima koji su mi pomogli da manje boli. Suprugu Flaviju volim i uvijek ću biti uz nju. Vjerujem da će nam Bog dati više radosti u budućnosti”, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version