Site icon narod.hr

Veliki izazov pred mladim Vatrenima

Foto: fah

Nakon što je protiv Izraela u Varaždinu odigrala bez pogodaka, hrvatska U-21 reprezentacija večeras u 20.45 u Londonu igra prijateljsku utakmicu protiv Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme su to za Europsko prvenstvo u lipnju na kojem će Hrvatska igrati protiv Ukrajine, Španjolske i domaćina Rumunjske.

– U svakoj utakmici želiš pobijediti pa tako i u ovoj. To je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, to je i prilika da se pokažemo, da vidimo što nas čeka na Euru, da probamo igrati s najboljim reprezentacijama tako da vidimo na kojem smo mjestu, rekao je pomoćni trener Ante Tomić.

Englezi su dvostruki prvaci Europe u ovom uzrastu, okitili su se tim naslovima 1982. i 1984., a u subotu su pobijedili vršnjake iz Francuske 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hodža: Nema tu prijateljskih utakmica

– Uzbuđen sam, lijepo je igrati protiv takve ekipe, Engleska ima jako dobru ekipu i čekamo jako dobru utakmicu, kazao je Veldin Hodža, istaknuvši kako, iako je to prijateljska utakmica, ne treba ju gledati kao takvu.

– Nema tu prijateljskih utakmica, ovo je dokazivanje za nas. Euro je u šestom mjesecu, na svakom od nas je da izborimo poziv i dat ćemo sve od sebe, nadovezao se Hodža, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version