Site icon narod.hr

Velimir Perasović o stanju u hrvatskoj košarci: ‘Veliki je problem što naši igrači ne žele igrati za reprezentaciju, nazoveš ih, a oni ne podignu slušalicu’

Hrvatska košarka suočava se s brojnim problemima, nije se uspjela kvalificirati na Svjetsko košarkaško prvenstvo u Kini, a upitne su i Olimpijske igre u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu komentirati situaciju jer nisam tamo. Veliki je problem što naši igrači ne žele igrati za reprezentaciju, nazoveš ih, a oni ne podignu slušalicu. Javnost vrlo malo zna o tome, imao sam sličnih problema i to je bila ta borba s vjetrenjačama”, rekao je za Sportklub bivši izbornik Velimir Perasović.

“Ne, ja neću biti izbornik jer želim biti trener u klubu i raditi u klubu svakodnevno. Jednostavno ne mogu sebe vidjeti da radim od akcije do akcije, tako da ja tu nisam u konkurenciji”, rekao je na pitanje o eventualnom mjestu izbornika.

Podsjetimo, Perasović je 2015. preuzeo klupu Saski Baskonije i postao izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version