Velški izbornik: Osjećaj je kao da smo pobijedili

Foto: snimka zaslona

Wales je u sudačkoj nadoknadi “oteo” dva boda Hrvatskoj na Poljudu na startu kvalifikacija za EP, ono što je izgledalo kao pobjeda pretvorilo se u 93. minuti utakmice u težak šok za Vatrene i pun stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjećaj je kao da smo pobijedili, dečki su ovo zaslužili, igrali smo protiv jako, jako dobre momčadi. Bili smo disciplinirani i držali se plana. Modrić je apsolutna legenda, nivo na koje igra on i ostatak momčadi. No mi smo dali sve što imamo, rekao je nakon utakmice izbornik Walesa Rob Page.

– Ovo što smo igrali danas, što smo danas pokazali, to smo mi, disciplina i težak rad. Moramo graditi dalje na ovome, ne smijemo se zadovoljiti, moramo ponoviti ovako nešto u utorak, jer inače nećemo daleko stići, dodao je Page.

– Znali smo da ćemo patiti i biti bez lopte, da se moramo disciplinirano braniti. Planirali smo uvesti svježe igrače, nadali smo se da ćemo stavoriti šanse. Kad je James promašio onu šansu, mislili smo da ništa od svega, no onda je došao Broadheadov gol u nadoknadi. On je jako brz, ima oko za gol, zabijao je puno golova, vrijedan je za nas, zaključio je velški izbornik, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.