Site icon narod.hr

Vezni igrač Rijeke Fernandez dva mjeseca izvan terena

Španjolski prvoligaš Espanyol objavio je na svojoj službenoj stranici da će njihov igrač Alex Fernandez (22), koji se nalazi na šestomjesečnoj posudbi u Rijeci, u Münchenu operirati prepone zbog čega će sljedeća dva mjeseca morati izbivati s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernandez već nekoliko tjedana ima problema s preponama  pa je nakon dogovora liječnika Rijeke i Espanyola odlučeno da se podvrgne kirurškom zahvatu kojeg će obaviti doktorica Ulrike Muschaweck, “jedna od najprestižnijih kirurginja s velikim iskustvom u ovoj vrsti zahvata”, piše na stranici Espanyola.


Mladi Španjolac je krajem siječnja došao u Rijeku na šestomjesečnu posudbu, a riječki klub ima pravo otkupa njegovog ugovora. Za momčad s Kantride je u devet utakmica postigao dva pogotka. Njegov brat Nacho, branič Real Madrida, ističe kako je Álex jako sretan u Rijeci. Vjeruje da će ondje postati bolji igrač jer je hrvatska liga dovoljno kvalitetna, a Rijeka nakon igara u Europskoj ligi više nije nepoznati klub”, rekao je Nacho za Hinu.

Rijeka se u prvenstvu nalazi na drugom mjestu sa 69 bodova, 12 manje od prvaka Dinama i iduće godinama će igrati u kvalifikacijama ze Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version