(VIDEO) Armada pjesmom i bakljama zapalila Rujevicu: Igrači im se naklonili

Foto: snimka zaslona

Armada je stvorila sjajnu atmosferu na Rujevici iako nije bilo utakmice. Bio je to posljednji trening na igralištu nekadašnjeg Lučkog radnika uoči utakmice u Kranjčevićevoj, a tamo se okupilo 500-tinjak navijača Rijeke koji su glasnim navijanjem dali podršku svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kroz povijest smo klubu davali podršku kada mu teško ide. Najlakše je biti navijač kada se dižu trofeji, kada se osvajaju titule i ostvaruju velike europske pobjede. Sada treba pokazati što znači biti pravi navijač i pružiti podršku svom voljenom klubu u jednoj kriznoj situaciji. Vidimo kod igrača da postoji volja i želja, da im je stalo, a kada je tako onda zaslužuju podršku”, poručio je Denis Povh, glasnogovornik Armade, nakon što su se navijači počeli razilaziti poslije skandiranja “Šampioni” i zajedničke pjesme “Volim te Rijeko”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.