(VIDEO) Australian Open: Kontinen i Peers preko braće Bryan do prvog ‘grand slam’ naslova

Foto: fah

Finac Henri Kontinen i Australac John Peers pobjednici su turnira muških parova na prvom ovogodišnjem “grand slam” turniru, Australian Openu u Melbourneu, oni su u finalu svladali legendarne blizance Boba i Mikea Bryana sa 7-5, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za Kontinena i za Peersa ovo je prvi “grand slam” naslov u karijeri, Kontinenu je dosada najbolji rezultat bio četvrtfinale Wimbledona prošle godine, dok je Peers dva puta igrao u finalima, u Wimbledonu i na US Openu 2015. godine s Britancem Jamieom Murrayem, ali je oba puta gubio.

Foto: fah

Braća Bryan su po 10. puta u karijeri igrali u finalu Australian Opena, no ostali su na šest naslova, od kojih je posljednji stigao 2013. Ukupno su braća Bryan osvojili 16 “grand slam” naslova iz 30 finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FINALE:

Henri Kontinen/John Peers (Fin/Aus/4) – Bob Bryan/Mike Bryan (SAD/3) 7-5, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.