(VIDEO) Barcelona svladala Juventus, Tottenham bolji od PSG-a

Foto: fah

Nogometaši Barcelone svladali su u prijateljskom ogledu odigranom u New Jerseyju torinski Juventus sa 2-1, uz dva pogotka Neymara, dok je u Orlandu Tottenham sa 4-2 nadigrao PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu u East Rutherfordu, pred više od 82.000 gledatelja, briljirao je Neymar. Brazilac je prvo u 15. minuti završio lijepu akciju Barcelone u kojoj je posljednji dodavač bio Paco Alcacer, a 11 minuta poslije napravio pravu majstoriju. U kaznenom prostoru europskog doprvaka je prošao kroz šumu Juventusovih igrača i pogodio lijevi gornji kut vrata za vodstvo 2-0. Talijanski prvak je do kraja dvoboja samo uspio smanjiti zaostatak, a jedini pogodak u 63. minuti postigao je Giorgio Chiellini glavom, nakon ubačaja iz kuta Paola Dybale.

Mario Mandžukić je bio u početnoj postavi Juventusa i igrao do 60. minute, kad ga je zamijenio Gonzalo Higuain. Ivan Rakitić je bio u početnih 11 Barcelone koji su odigrali prvo poluvrijeme, dok je novi trener Katalonaca Ernesto Valverde u drugom poluvremenu izveo potpuno novu momčad.

U Orlandu je PSG poveo pogotkom Cavanija već u 6. minuti, ali samo pet minuta poslije sjajnim udarcem sa 25 metara izjednačio je Eriksen. U 18. minuti pogriješio je vratar Parižana Kevin Trapp čije je ispucavanje blokirao Eric Dier, a lopta se odbila u mrežu za vodstvo Spursa. Pastore je u 36. minuti izjednačio na 2-2. Još jedan pogodak šutem iz velike udaljenosti, s oko 25 metara, postigao je Tottenham u 70. minuti, a precizan je bio Toby Alderweireld. Konačnih 4-2 postigao je Harry Kane iz kaznenog udarca u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhem će u noći ponedjeljka na utorak (2 sata) imati novi ispit, a suparnik Spursima u Harrisonu bit će Roma. Barcelona će sljedeću utakmicu na američkoj turneji odigrati u noći s utorka na srijedu (1.30 sati) protiv Manchester Uniteda u Landoveru, a Juventus će iste večeri (2.30 sati) u Miamiju igrati protiv PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.