(VIDEO) Bogdanović nadmašio Dražena Petrovića u tricama: ‘Velika je čast za mene’

Foto: fah

Bojan Bogdanović imao je odličan start NBA sezone u dresu Brooklyn Netsa. Naime, u porazu od Bostona Bogdanović je postigao 21 poen, uključujući i tri trice. S te trice prestigao je Dražena Petrovića po broju pogođenih trica u dresu Netsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dražen Petrović bio je legendara, ali je nažalost imao kratku karijeru, ostigao je 220 trica, a Bogdanović, koji je u Brooklynu od 2014. godine, sada ima tri trice više.

“Uvijek je lijepo čuti svoje ime u istoj rečenici s Draženovim. Velika je čast za mene što sam ga prestigao u ovome”, rekao je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov rekord karijere po broju poena je 44, koliko je postigao 76ersima u ožujku prošle godine, a zanimljivo da je tako izjednačio najbolji učinak Dražena Petrovića u najjačoj ligi, koji je ’93 također za Netse ubacio isto toliko poena Houstonu.

“Ne možete ni zamisliti koliko sam sretan, ne mogu vjerovati. On je vjerojatno najveći hrvatski sportaš ikada. Nedavno mu je bio rođendan i proslavljen je diljem zemlje”, kaže Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trener želi da igramo brzo, a kada tako igrate normalno je da imate puno šuteva za tri poena. Sviđa mi se igrati tako brzo”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.