(VIDEO) Bore se za Europsko prvenstvo u Hrvatskoj: Ludnica u dvorani nakon pobjedničkog pogotka rukometaša Srbije dvije sekunde prije kraja!

Foto: Snimka zaslona

Rukometaši Srbije napravili su pobjedom protiv Rumunjske 23:22 veliki korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo koje se iduće godine, praktički za osam mjeseci, igra Hrvatskoj. Pobjeda u 3. kolu kvalifikacija izborena je u velikoj drami, tim je slavlje naših susjeda s istoka bilo veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak pobjede srpske reprezentacije bio je Petar Nenadić, koji je najprije kod vodstva 22:21 napravio prekršaj u napadu te je tako dopustio domaćinima poravnanje rezultata, no, zato je u zadnjem napadu dvije sekunde prije kraja zabio pogodak vrataru Rumnjske kroz noge. Nakon pobjedničkog pogotka Nenadić je skinuo dres te je počeo trčati po terenu, nakon čega su mu se pridružili i ostali igrači u ludom slavlju. Teško je, s obzirom na viđeno, očekivati da bi Srbija na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj mogla igrati neku ozbiljnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.