(VIDEO) Chelsea sve bliže naslovu što je Conte slavio na zanimljiv način, ‘Boro’ zaustavio Guardiolu

Foto: fah

Nogometaši Chelsea načinili su još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka nakon što su u susretu 35. kola na gostovanju pobijedili Everton 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Golove za ‘Bluese’ zabili su Pedro (66), Gary Cahill (79) i Willian (86).

U drugom dvoboju Middlesbrough i Manchester City su odigrali 2-2, nakon što je City izjednačio pet minuta prije kraja utakmice. Domaćin je pobjedom mogao produžiti nadu za ostanak u elitnom društvu, dok su Cityju bodovi bili potrebni u borbi za plasman u Ligu prvaka. Na koncu oba sastava mogu biti nezadovoljna. Middlesbrough jer je sve bliže padu u niži rang, dok je City ugrozio četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Boro’ je vodio 1-0 i 2-1 golovima Alvara Negreda (38) i Caluma Chambersa (77), no City se oba puta vratio, a strijelci su bili Sergio Aguero (69-11m) i Gabriel Jesus (85).

I drugi klub iz Manchestera je remizirao. United je na Old Traffordu odigrao 1-1 protiv Swansea Cityja. Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Waynea Rooneyja iz jedanaesterca, a izjednačio je Gylfi Sigurdsson u 79. minuti.

Chelsea sada ima 81 bod, sedam više od Tottenhama kojeg večeras očekuje gradski derbi protiv Arsenala. Liverpool je treći sa 66 bodova koliko ima i Manchester City na četvrtom mjestu. Peti je United sa 65 bodova, a šesti je Arsenal sa 60 bodova, ali i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang drže Swansea City (32), Middlesbrough (28) i Sunderland (21) koji je već ispao. Hull City koji rži 17. mjesto, posljednje koje osigurava prvoligaški spas ima 34 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.