Site icon narod.hr

(VIDEO) Dalić najavljuje: Očekujem sve igrače na visokom nivou da se revanširamo Španjolcima za onaj poraz

Foto: snimka zaslona

Zlatko Dalić popričao je s novinarom HRT-a uoči novih izazova hrvatske nogometen reprezentacije u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je proglašen najboljim trenerom Europe.

To priznanje je ne samo meni, nego svim trenerima u Hrvatskoj. Ono je došlo zbog uspjeha na SP-u u Rusiji, pa sam zahvalan igračima koji su to odradili, rekao je.

O predstojećim dvobojima sa Španjolskom i Engleskom kaže: Čekaju nas dvije iznimno atraktivne i teške utakmice protiv jakih reprezentacija. Bit će to prva službena utakmica pred našim navijačima nakon SP-a. Htio bih tri boda, jer bi bila jako važna, onda bi na Wembleyju odlučivali o prvaku skupine. No ta tri boda vode nas i među nositelje za europske kvalifikacije, a to nam je jako, jako bitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekujem da će igrači biti u puno boljem stanju nego što su bili protiv Španjolske. Luka Modrić će uvijek biti najbolji, neka nekad odigra slabije, to je neminovno nakon godinu dana jakog ritma i posebno potrošnje na SP-u, ali ne sumnjam da će biti pravi. Očekujem sve igrače na visokom nivou da se revanširamo Španjolcima za onaj poraz, na sportski način naravno, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version