(VIDEO) Dalić uoči utakmice: ‘Bilo bi dobro to sutra riješiti, no ne pita se samo nas’; Perišić: ‘Moramo što prije zabiti pogodak’

Foto: snimka zaslona

Dan uoči utakmice protiv Walesa na konferenciji za mediji govorili su Zlatko Dalić i Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo sve manje vremena između utakmica, ali kako nama tako i njima. Izbornik treba promijeniti kojeg igrača. Osjeti se da kada se igra u kratkom periodu da neki igrači ne mogu to izdržati”, rekao je Perišić.

“Utakmica u Osijeku bila je teška, jedna od najtežih utakmica, po velikoj vrućini u 15 sati. Mislim da Bale nije tada bio u najboljoj formi što nam je olakšalo doći do pobjede. Morat ćemo pripaziti na njega, ali ima tu dosta dobrih igrača. Moramo što prije zabiti pogodak. Nadam se da ćemo riješiti već sutra pitanje plasmana na Euro”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić najavio izmjene

“Ne trebamo srljati, nemamo pritisak s te strane, a opet s druge strane ne znamo igrati bunker, s ovim igračima ne možemo tako igrati. Ne smijemo zapostaviti obranu jer jedino tako imamo šanse prema naprijed”, poručio je Dalić.

“Momčad koja ima Balea u ekipi zahtjeva poštovanje. Imaju i dosta mladih, brzih igrača. Moramo ih maksimalno respektirati, nećemo nikoga podcijeniti. Imamo dvije meč-lopte, sutra je već prva. Bilo bi dobro to sutra riješiti, no ne pita se samo nas. I Wales ima svoju šansu i njima je to meč-lopta”, zaključio je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.