Site icon narod.hr

(VIDEO) Dvije drame, dva slavlja: Zrinjski i Široki Brijeg dokazali – najbolji nogomet trenutno se igra u Hercegovini!

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Zrinjskog u devetom su kolu Lige za prvaka Premijer lige BiH slavili pobjedu 2:1 u gostima protiv Radnika iz Bijeljine. Recimo kako je ova hercegovačka momčad od 48. minute igrala s igračem manje, a do pobjede su došli pogotkom Kajkuta u 92. minuti iz jedanaesterca. Pobjedom u Bijeljini Zrinjski je zasjeo na vrh ljestvice bosansko-hercegovačke nogometne lige. U posljednje vrijeme samo dobre nogometne vijesti za Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je prije nekoliko dana Široki Brijeg osvojio Kup BiH, također uz veliku dramu koju su okončali kazneni udarci, a uz ovu pobjedu Zrinjskog, jasno je da se najbolji nogomet u susjednoj državi trenutno igra u Hercegovini. Barem kad je nogomet u pitanju Hercegovina ima razloga za slavlje.

No vratimo se utakmici, ngometaši Radnika poveli su u 52. minuti utakmice pogotkom Beširevića koji je zabio iz slobodnog udarca.  Slobodnjak je izborio Obradović, nakon čega je uslijedio crvenu karton igraču Zrinjskog Stojkiću, no gosti su ipak borbenošću nadoknadili manjak igrača i pobjednički napustili Bijeljinu.  U zadnjih petnaest minuta utakmice odlučen je pobjednik, najprije je 13 minuta prije kraja Kajkut izvrsnim udarcem matirao Lučića na vratima Radnika, da bi isti igrač, kako smo već spomenuli, u 92. minuti iz kaznenog udarca donio veliko slavlje svom klubu.  Tako je Zrinjski ipak uspio iskoristiti  kiks Željezničara koji je izgubio 1:0 u gostima kod Sarajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velike drame presretan je bio trener Zrinjskog, legendarni bivši nogometaš Hajduka i Hrvatskog dragovoljca, Blaž Baka Slišković.

“Nisam mogao gledati jedanaesterac Ipak treba uzeti u obzir da bi nam taj gol mogao donijeti titulu. Očekuje nas utakmica sa Slobodom, bit će teško i oni se neće predati. Sreća nas je poslužila, a mi smo i sa deset igrača odigrali maksimalno koliko smo mogli i na kraju nam se isplatilo...”, rekao je nakon utakmice Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version