(VIDEO) Gabriel Jesus spasio Manchester City u sudačkoj nadoknadi

Foto: fah

U susretu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je pobijedio Swansea City 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Gabriel Jesus u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 19-godišnji Brazilac zabio je i prvi gol na utakmici u 11. minuti, a rezultat je izjednačio Islanđanin Gylfi Sigurdsson u 81. minuti.

Foto: fah

Jesus je označen jednim od najvećih talenata brazilskog nogometa, a među ‘Građane’ je stigao ove zime iz Palmeirasa za 30 milijuna eura odštete. Prošle sezone je u 30 nastupa zabio 19 golova, dok je u mlađim uzrastima u 48 susreta postigao 54 gola. Mladi napadač je Neymarov prijatelj i Barcelonina zvijezda pokušala ga je nagovoriti da preseli na Camp Nou. Međutim, City je bio brži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je stigao na ‘otok’, Jesus je u dva nastupa zabio tri gola.

Ovom pobjedom City je skočio na treće mjesto Premiershipa sa 49 bodova. U vodstvu je Chelsea sa 59 bodova, a na drugom mjestu je Tottenham sa 50 bodova. Arsenal je na četvrtom mjestu sa 47, a slijedi Liverpool sa 46 bodova.

Foto: fah

Swansea City je ostao na 17. mjestu sa 21 bodom, jednim bodom više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.