(VIDEO) Gold Cup: Kraj za Honduras

Foto: Twitter

Honduras je završio svoj nastup na Gold Cupu nakon što ga je u subotu iznenađujuće sa 1-0 u utakmici skupine C koja je igrana u Houstonu svladao Curaçao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad s malog otoka u Nizozemskim Antilima, za koju je ovo tek drugo pojavljivanje na Gold Cupu, ostvarila je povjesni pothvat upisavši prvu pobjedu i zabivši prvi gol na ovom turniru. Strijelac je bio Leonardo Bacuna u 40. minuti susreta. Drugi junak večeri za Curaçao bio je i vratar Eloy Room sa sedam značajnih obrana u prvom poluvremenu.

Ovo je prvi put od 1998. godine da je Honduras, kojeg se smatra jednom od jačih reprezentacija CONCACAF-a, izgubio prve dvije utakmice na ovom natjecanju. U prvoj utakmici sa 2-1 su bolji bili Jamajčani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici dana, Jamajka, vodeća u skupini C, odigrala je neriješeno 0-0 sa Salvadorom. U zadnjim utakmicama u grupi Jamajka će igrati protiv Curaçaoa, a Salvador protiv Hondurasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.