Site icon narod.hr

(VIDEO) Hajdukovci putuju sa stilom i napokon imaju svoj prepoznatljiv autobus

Foto: hajduk.hr

U suradnji s tvrtkom Autotrans na Poljudu je danas predstavljen klupski autobus HNK Hajduk. Naime, Autotrans je autobus marke MAN modela Lion’s Coach L., a izrađen je po najvišim standardima te prilagođen potrebama nogometnog kluba Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobus je uređen u tradicionalnom stilu Hajduka, dominiraju klupske boje kluba s Poljuda, a u unutrašnjosti sve je prilagođeno potrebama igrača te stručnog stožera. Naravno, sve kako bi na putovanjima igrali imali što bolje uvjete te udobnost.

Autobus je vrlo dobro opremljen te ima 49 ergonomskih sjedala. Igračima je na raspolaganju audio i vizualna oprema kako bi skratili vrijeme na dužim putovanjima.

Svečanosti na Poljudu tijekom predaje ključeva nazočili su član Uprave Autotransa Mladen Vulić, njihov direktor za područje Dalmacije Joško Pulišelić te Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom Ivan Kos je rekao:

“Čast mi je ugostiti partnere iz tvrtke Autotrans te mi je iznimno drago što Hajduk napokon posjeduje svoj brendirani autobus…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Mladen Vulić, član uprave Autotransa, poručio:

“Suradnja između HNK Hajduk i Autotransa je dignuta na veću razinu nego što je to bilo prethodnih godina te nam to predstavlja iznimno zadovoljstvo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version