(VIDEO) Hrgović: Za svaki meč se spremam kao da se borim za svjetsku titulu

Foto: snimka zaslona

Dvije profesionalne borbe i dva nokauta u prvoj rundi. Nije moglo bolje, rekao je hrvatski teškaš Filip Hrgović o početku profesionalne karijere za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da kreće jedna lijepa sportska priča, nadam se sa sretnim završetkom. Oko sebe imam veliki tim ljudi koji se brine o meni i na raspolaganju su mi od 0 do 24. Trenutno mogu misliti samo na trening i na boks i u miru se pripremati za mečeve. To je oduvijek bio moj cilj, posvetiti se samo boksu, istaknuo je.

Pred Hrgovićem je kraća stanka, sljedeći će meč imati početkom siječnja 2018. godine. Uskoro će saznati ime protivnika. Bit će zahtjevniji od prva dva protivnika. Prvi je protivnik bio oko 200. mjesta na svijetu, drugi oko 150., a treći će biti između 50. i 100. mjesta na ljestvici, što je jedan jako ozbiljan rang, rekao je Hrgović dodavši kako je spreman za osam rundi s bilo kojim boksačem.

Imao sam jako dobre pripreme za prva dva meča i jako dobro ću se pripremiti za sljedeći. Za svaki meč se spremam kao da se borim za svjetsku titulu, istaknuo je hrvatski teškaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moj je san osvojiti sve titule, od jedne ćemo morati početi. Kakvo je trenutno stanje s titulama, prvo bih se borio s Josephom Parkerom koji drži WBO pojas. Njega sam pobijedio u amaterskom boksu. Mislim da bi to bio sjajan početak osvajanja svih titula. Iskreno, ne razmišljam baš tako daleko. Znam da ću se kad-tad boriti za titulu, a tko zna tko će tada biti. Možda će biti novi prvaci ili će netko držati sve titule, dodao je Hrgović.

Osim osvajanja titula, ima još jedan cilj. Olimpijsko zlato neostvaren je san. Posebno sam vodio pregovore s promotorom da mi dozvoli nastup na olimpijskim igrama. Na što je on pristao. Ako sve bude kako treba i ako ne budem imao dogovoreni meč u to vrijeme, nadam se osvajanju olimpijskog zlata, zaključio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.