(VIDEO) Hrgovićev promotor najavljuje: ‘Prvo Heredia, pa predborba Joshui i borba za titulu!’

Foto: snimka zaslona

Pred Filipom Hrgovićem je veliki boksački spektakl. U 4 sata ujutro, uz izravan prijenos na RTL-u, naš boksač sučelit će se protiv Maria Heredije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada se Meksikanci bore na svom terenu, to je potpuno drukčije od onoga kako se bore u gostima. Oni su ponosan narod i Heredia će imati veliku podršku u dvorani. Dolazi 12 tisuća ljudi. Bit će ludnica. I svi će navijati za Herediju. Ali, on se mora boriti protiv El Animala, Filipa Hrgovića. Dobra stvar koju vide naši boksači, internacionalni boksači koji dođu u Meksiko – je da Meksikanci vole boks. I svi vole doći ovdje, kaže za RTL Eddie Hearn, promotor Filipa Hrgovića.
“Ako pitate Filipa kako je bilo na otvorenom treningu i vaganju, svi uživaju u iskustvu. Mora ostati koncentriran, odraditi svoj posao i pobijediti. Onda bismo ga voljeli ponovno vidjeti u ringu u prvom dijelu listopada kako bi nastavio napredovati, tvrdi Hearn.

“Za mene kao promotora on ima sve atribute koje tražite”
Kaže da se ove godine fokusiraju na izloženost, te da ga moraju napraviti kompletnim teškašem i pripremiti ga za naslove u 2020.

“Volio bih ga vidjeti u još tri borbe ove godine. Jedna ovdje, jedna u listopadu i jedna u prosincu. Odvesti ga u Saudijsku Arabiju kao predborbu Joshui”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se vama osobno sviđa Filip Hrgović? Uživate li “igrajući se” njegovom karijerom”, pitao ga je reporter RTL-a.

“Da, jer kao prvo, ima sjajnu osobnost. Kao drugo, zna se boriti. Treće, teškaš je. Duhovit je i izgleda sjajno. Za mene kao promotora on ima sve atribute koje tražite. I još je teškaš. Samo mora nastaviti pobjeđivati. Nakon ovoga moramo pojačati pritisak. 2020. će se boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji. Važno je da smanjimo tu razliku između toga gdje je sada i glavnih izazivača. Ali to nije zato jer se on ne želi boriti s njima. Nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem. Znači, moramo platiti i tako se pobrinuti da se bore”, poručio je u razgovoru za RTL Eddie Hearn, promotor Filipa Hrgovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.