Site icon narod.hr

(VIDEO) Hrvatski nogometaši Srna i Kalinić se porječkali, ali obećavaju da će opet biti dobri prijatelji

Nakon polufinalne kup utakmice Šahtar – Dnjipro, koja se igrala u Lavovu, porječkali su se hrvatski reprezentativci kapetan Darijo Srna i Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju ukrajinskih medija, verbalni sukob je počeo na travnjaku, a nastavio se u tunelu. Na kraju utakmice u kojoj je Šahtar prošao dalje zbog bolje ukupne gol razlike, Kalinić se okrenuo prema Srni i nešto mu viknuo, pa je započelo prepucavanje i dobacivanje. Srna je izgubio živce i kontrolu, a jedan od Šahtarovih trenera pridržavao ga je da ne bi došlo do fizičkog sukoba. Kalinić je pozivao Srnu da slobodno dođe malo bliže, dok je Srna svom suigraču u reprezentaciji nekoliko puta gestikulirao da je nula od igrača.

No Srna je nakon utakmice smirio tenzije i izjavio: To su bile emocije. Ja sam branio svoj klub, a Nikola svoj. On je super dečko. Kad se sve smiri, opet ćemo biti dobri prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version