(VIDEO) Hrvatski trener Ivan Jurić i Genoa izborili osminu finala ‘Coppa Italia’

Foto: Snimka zaslona

Talijanski nogometni prvoligaš Genoa, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, izborila je plasman u osminu finala ‘Coppa Italia’ pobijedivši nakon produžetaka drugoligaša Perugiju 4-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je nakon prvog poluvremena vodila 2-0, no gosti su u nastavku izjednačili izborivši produžetak. U dodatnih pola sata Jurićeva ‘squadra’ je zabila još dva gola, a gosti su tek u samoj završnici uspjeli ublažiti poraz.

Strijelci za Genou bili su Pablo Simeone (3), Goran Pandev (37, 100) i Nikola Ninković (116), dok su golove za goste zabili Rolando Bianchi (52), Jean Drole (63) i Francesco di Nolfo (120+1). Perugija je od 116. minute igrala bez isključenog Stefana Gubertija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u osminu finala izborila je i Bologna pobijedivši drugoligaša Veronu 4-0. Strijelci za Bolognu bili su Di Francesco (32), Mounier (40, 86) i Krafth (90+2)

Među 16 najboljih plasirali su se i Torino, Chievo, Atalanta, Sampdorija, te drugoligaši Spezija i Cesena.

U osmini finala u ždrijeb ulaze i vodeći klubovi Juventus, Milan, Inter, Roma, Lazio, Fiorentina i Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

U četvrtak:

Genoa – Perugia (II) 4-3 prod (2-2)
Bologna – Verona (II) 4-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

srijedu:
Palermo – Spezia (II) 4-5 11m (0-0)
Atalanta – Pescara 3-0
Sampdoria – Cagliari 3-0

U utorak:
Torino – Pisa (II) 4-0 prod (0-0)
Chievo – Novara (II) 3-0
Empoli – Cesena (II) 1-2 prod. (1-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.