Site icon narod.hr

(VIDEO) I dok su ga se neki odrekli: BBB-i preradili veliki hit Mladena Grdovića…

Foto: Snimka zaslona

I dok je kod nekih nepoželjan drugi su ga prigrlili ”kao svoga”. Naime, radi se o legendarnom hrvatskom glazbeniku Mladenu Grdoviću, koji je sve donedavno bio glazbena ikona Hajduka, a koji ga se, kako smo već pisali, NAVODNO odrekao, zbog čega je Grdović neutješan, barem tako tvrde neki njegovi prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, futsal Dinamo u sjajnoj je atmosferi svladao grčki Panathinaikos u revijalnoj utakmici na Šalati s 4:3. Bio je to spektakl, a briljirali su navijači oba kluba, kako BBB-i, tako i Gate 13, navijači grčkog Panathinaikosa. Orila se pjesma, nebo gorjelo od bakljade, no, na društvenim mrežama hit je postala obrada pjesme legendarnog i već spomenutog Mladena Grdovića.

BBB su obradili te na svoj način preradili njegov veliki hit ”Za ljubav ja dao bih sve.” U verziji BBB-a pjesma ide ”Za Dinamo dao bih sve”. ”Skladba” BBB postala je, kako smo spomenuli, veliki hit na društvenim mrežama.

Kako to zvuči poslušajte:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version