(VIDEO) Jeličić: U Dinamu su podcijenili Rijeku, fali im kostur momčadi i pravilna selekcija

Foto: snimka zaslona

Dinamo kroz cijelo prvenstvo nema momčadsku igru. Sve dosad, do ove sezone, većinu stvari u HNL-u rješavao je individualnom klasom i logistikom. No sada se pojavila Rijeka, rekao je Joško Jeličić u emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet kola do kraja Prve HNL Rijeka ima osam bodova prednosti nad braniteljem naslova i na krilima izvrsne atmosfere ide prema tituli.

Podcijenili su Rijeku, nisu pravilno planirali ni selektirali. Otišli su Rog i Pjaca, logično je da odu za 40 milijuna, što je normalno. Tko je došao umjesto njih? Nitko. Izgubili su i pozicijsku i tranzicijsku igru, smatra Jeličić.

Ističe kako Rijeka na pravi način odgaja mlade igrače za razliku od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razvijanje mladih igrača moraš imati karakterne igrače u svlačionici i na treningu koji će odgajati te mlade potencijale. Dinamo to u ovom trenutku nema. Pivarić i Antolić su dobri, dragi, zagrebački dečki, međutim ima puno dobrih zagrebačkih dečkiju, koji vole Dinamo, ali ne mogu igrati u njemu, rekao je Jeličić i dodao: Dinamu fali kostur momčadi i pravilna selekcija koja nije bila ove sezone, ali i nekoliko prije. Rijeka bez obzira na veliku fluktuaciju igrača ima viziju, biraju karakterne igrače i već znaju tko bi trebao doći u slučaju da odu vitalni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.