Site icon narod.hr

(VIDEO) Kako je Jose Mourinho reagirao kad su mu pokušali ‘podmetnuti’ dres kluba koji ga je proslavio na Otoku?

Foto: Snimka zaslona

Legendarni, za neke i kontroverzni, portugalski trener Jose Mourinho novi je trener Manchester Uniteda, kultnog kluba s Old Traforda koji s novim trenerom pokušava pronaći put prema stazama koje vode na krov Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se ipak radi o vrhunskom profesionalcu i da je nogomet veliki biznis, pokazuje i način na koji se Mourinho danas odnosi prema dresu kluba u kojem je stekao veliko ime na Otoku. Ljubav s Chelseajem je očito definitivno pukla, ako u nogometnu i profesionalizmu kakav danas vlada sportom uopće možemo govoriti o ljubavi?

Najnoviji video koji pokazuje Mourinha na način koji će obradovati navijače Uniteda možda je najbolji dokaz svega izrečenog. Naime, portugalski trener odveo je svoj klub na pripreme u Kinu, gdje je kontaktirao s brojnim fanovima Manchester Uniteda koji su mu donijeli dresove na potpis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvene dresove Manchestera je Mourinho marljivo i strpljivo, vrlo profesionalno potpisao, no, dres Chelseaja, koji mu je ponudio jedan navijač je odbio potpisati, iako je klub iz Londona trenirao u dva navrata (2004.-2007. i 2013.-2015.), s više, u prvom navratu, ili manje uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version