(VIDEO) Komentator i poznati borac šokirao svijet komentarom o Mirku Filipoviću: Djevojčicu od 10 godina prozvao njegovom djevojkom!

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski borac Mirko Filipović pobjedom se vratio na veliku scenu u ringu koji mu je oduvijek bio najdraži, pred velikim brojem svojih fanova u Japanu. Nokautom je svladao Muhammeda King Mo Lawala, prošlogodišnjeg osvajača Rizinova Grand Prixa te pobjedom zapravo šokirao čitav borilački svijet, ali i srušio prognozu kladionica koje su uglavnom bile na strani King Moa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serijom udaraca Cro Cop je u drugoj rundi završio meč, uoči dvoboja u središte pozornosti došao je poznati komentator Joe Warren, inače veliki prijatelj Moa Lawala, koji je svojim sramotnim komentarom zgrozio sportski, i ne samo sportski, svijet. Naime, pokušao je ismijati hrvatskog borca, koji je u ring ušao tako što je za ruku držao malenu 10 godina staru djevojčicu. Warren je, da sve buide još gore, i sam bivši borac, pokušao biti duhovit rekao da Mirko izlazi u ring s tako mladom djevojkom.  Dakle, Warren je 10-godišnju curicu neizravno proglasio Mirkovom djevojkom. Zbog ovakve neuspjele duhovitosti Warren se našao na udaru mnogih kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.