Site icon narod.hr

(VIDEO) Kontroverzni kapetan Reala uoči Juventusa: ‘Možemo ispisati povijest, ali ne smijemo razmišljati o rekordu’

Foto: Snimka zaslona

Nešto manje od 24 sata prije finala Lige prvaka između Juventusa i Reala igrači i treneri oba kluba daju posljednje izjave brojnim medijima, oglasio se i kontroverzni kapetan ”kraljeva” Sergio Ramos, koji je nakon osvajanja naslova u Španjolskoj brutalno vrijeđao igrače Barcelone. Sada se ipak fokusirao na Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo ispisati povijest, no ne smijemo razmišljati o rekordu i naslovu. Ovo je važna utakmica dvije sjajne momčadi. Nismo ni mogli zamisliti da bi mogli osvojiti tri Lige prvaka u tako kratkom roku. Ovo je sjajan uspjeh”, rekao je Ramos, koji je kao igrač i kapetan izuzetno zahvalan nogometaš,  borben poput Mandžukića, nerijetko zabija presudne golove, pa i u Ligi prvaka.

Na kraju se kapetan pohvalno izrazio i na račun svog trenera Zinedine Zidane-

“Zidanea znam godinama i kod njega je uspjeh plod rada, a ne lijepih riječi. Ponosni smo što ga imamo od prvog dana, nadam se da ćemo još dugo biti zajedno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica finala Lige prvaka Real – Juventus u Cardiffu igra se u subotu od 20.45 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version