(VIDEO) Liga nacija: Švedska slavila u gostima kod Turske, Srbija svladala Crnu Goru, Kosovo deklasiralo Maltu…

Foto: fah

U najzanimljivijem susretu popodnevnog programa B Lige nacija švedski nogometaši su u gostima pobijedili Tursku s 1-0 i održali nade u plasman u viši rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđanima je u Turskoj igrala samo pobjeda, a do nje su došli u 72. minuti, kada je kapetan Granqvist realizirao kazneni udarac. U zadnjoj utakmici skupine Šveđani dočekuju vodeću Rusiju i pobjedom bi izborili plasman u elitnu A ligu. Svaki drugi ishod odgovara Rusiji, dok je Turska ispala u C ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ligi D bitku za prvo mjesto vode Kosovari i Azeri. Azerbajdžan je kod kuće slavio protiv Farskih otoka s 2-0, dok je Kosovo izborilo pobjedu na Malti od čak 5-0. Kosovo ima dva boda više od Azerbejdžana, a upravo će obračun ovih reprezentacija u zadnjem kolu u utorak dati pobjednika skupine i putnika u C rang.

LIGA A – SKUPINA 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ITALIJA – PORTUGAL 20.45 sati

LIGA B – SKUPINA 2

TURSKA – ŠVEDSKA 0-1 (Granqvist 72pen)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POREDAK: Rusija 7, Švedska 4, Turska 3

LIGA C – SKUPINA 1

ALBANIJA – ŠKOTSKA 20.45

SKUPINA 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRBIJA – CRNA GORA 2-1 (Ljajić 30, Mitrović 32//Mugoša 70)

RUMUNJSKA – LITVA 20.45 sati

POREDAK: Srbija 11, Crna Gora 7, Rumunjska 6, Litva 0.

LIGA D – SKUPINA 3:

AZERBAJDŽAN – FARSKI OTOCI 2-0 (Nazarov 18, Madatov 28)

MALTA – KOSOVO 0-5 (Muriqi 15, Kolloli 70, Avdidaj 70, 80, Rashica 88)

POREDAK: Kosovo 11, Azerbajdžan 9, Farski otoci 4, Malta 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.