(VIDEO) Lionel Messi ipak nije prijetio Manolasu, već je odbio turskog suca Cakira

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Barcelone u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka na praznom Camp Nou pobijedili su 3:1 Napoli te su se plasirali u četvrtfinale. Iako na prvi pogled rezultat katalonskog kluba izgleda uvjerljivo na terenu igra Barce je bila sve samo ne uvjerljiva, u završnici sezone Katalonci ne briljiraju i malo tko vjeruje da će uspjeti u četvrtfinalu preskočiti goropadni Bayern, koji je u osmini finala deklasirao Chelsea i to u obje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva se scena pojavila neposredno nakon zadnjeg sučevog zvižduka, a o čemu pišu španjolski, i ne samo španjolski, mediji. Naime, u jednom je trenutku zabilježeno kako Messi, koji inače bio uvjerljivo najbolji igrač susreta, nekome prijeti prstom U prvi mah činilo se da je riječ o Kostasu Manolaru koji je provocirao igrače Barcelone, međutim ipak je riječ o turskom sucu Cakiru.

Argentinac je očito bio frustriran pojedinim odlukama suca, posebice onim iz prvog poluvremena kad mu je zbog intervencije VAR tehnologije poništen drugi gol na utakmici.

Nakon posljednjeg zvižduka turski sudac Cakir je krenuo prema Messiju kako bi mu pružio stisnutu šaku u znak pozdrava, no, kapetan Barcelone je to odbio te je počeo mahati prstom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.