(VIDEO) Maestralni Dario Šarić sa 23 koša vodio Sixerse do velike pobjede protiv vodećeg sastava skupine Atlantic Boston Celticsa

Foto: Twitter

Hrvatski košarkaši reprezentativac Dario Šarić nastavio je s odličnim igrama u dresu Philadelphia 76-ersa, on je u 105-99 domaćoj pobjedi svoje momčadi protiv vodećeg sastava skupine Atlantic Boston Celticsa bio najbolji strijelac svoje momčadi sa 23 koša za 32 minute provedene u igri, a usto je sakupio i šest skokova te četiri asistencije i dvije osvojene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixersi su u posljednjih 12 minuta preokrenuli zaostatak 76-79 u pobjedu 105-99, a Šarić je pogađao ključne koševe u samoj završnici. Prvo je dvije i pol minute prije kraja zabio za 96-93, da bi minutu prije kraja ponovno bio precizan ispod samog obruča za 100-95.

Za 23 koša Šarić je šutirao 8-16 za dva, 2-4 za tri i 1-1 s linije slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Celticsa, koji su igrali bez svog najboljeg igrača Isaiaha Thomasa, najbolji je bio Al Horford sa 27 poena, 8 skokova i 6 asistencija.

Sixersi su sada na omjeru pobjeda i poraza 26-43, a Celticsi na 44-26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.