Site icon narod.hr

(VIDEO) Majstorije Luke Modrića: Dokazao je da je jedan od najboljih u Europi!

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski kapetan i najbolji hrvatski nogometaš 21. stoljeća, Luka Modrić, ponovno je briljirao u dresu najboljeg nogometnog kluba svih vremena – Real Madrida. Naime, kako smo već pisali u prvom susretu osmine finala španjolskog nogometnog Kupa Kralja Real je bez najvećih nogometnih zvijezda na svom Santiago Bernabeu svladao Sevillu 3:0. Sjajnu igru pružio je kapetan Vatrenih i prošle godine najbolji vezni nogometaš u najjačoj nogometnoj ligi svijeta – Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Real je igrao bez Cristiana Ronalda i Sergia Ramosa, a pobjedu kraljevskom klubu donio je James Rodriquez (11, 41 11 m) te Raphael Varane (29). Za Real Luka je odigrao cijeli susret te je u posljednjim trenucima prvog poluvremena izborio kazneni udarac, za koga će neki reći kako je poklonjen, odnosno da nije niti postojao, no, realizirao ga je James.

No, potez utakmice, koji je bacio u delirij Realove navijače, dogodio se u 15. minuti. Naime, samo su centimetri dijelili kapetana hrvatske nogometne reprezentacije od prekrasnog pogotka. Deniel Carvajal je ubacio s desne strane, Modrić je fenomenalno reagirao i opalio prema golu protivničke momčadi s otprilike 11 metara, lopta je prošla zamalo pored gostujućih vrata. Bio bio to sasvim sigurno jedan od najboljih golova godine da je bilo malo više sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije to bio jedini briljantan potez hrvatskog kapetana koji je na visokoj razini odigrao čitavu utakmicu te zasluženo pokupio pljesak pa i ovacije Bernabeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version