Site icon narod.hr

(VIDEO) Mandžukić s 19 godina: ‘Reprezentacija mi je jedan od ciljeva, postavio sam ih visoko’

Foto: snimka zaslona

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić postao je počasni građanin Slavonskog Broda, a Slavonsko-brodska televizija objavila je intervju novinara Josipa Šebalja s Marijem i njegovim ocem Matom iz siječnja 2005., kad je Mandžo bio 19-godišnjak u Marsoniji, a tata je i s 45 godina aktivno igrao nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja igram nogomet, borim se za klub, za dres što nosim, za svoj broj, igram sa srcem i uvijek ću dati sve od sebe” , priča Mandžukoć u videu koji prenose 24sata.

Dodaje da se čini da su mu upornost i borbenost urođeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da bih takav trebao ostati i nadam se daljnjem uspjehu u karijeri”, dodaje.

No, već tada mu je cilj bio nastupiti u reprezentaciji.

“Postavio sam visoke ciljeve koje na kraju želim ostvariti. Reprezentacija je isto jedan od ciljeva”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim mu sve najbolje, da sluša mene, trenera i one ljude oko sebe koji mu žele dobro. A da se mani onih loših jer uvijek ima i onih loših koji te nagovaraju na nešto. Rekao sam mu: “Ja sam tu, pomoći ću ti, imam ljude”. Već je bilo menadžera, javljali su se. Kažem mu: “Odigraj svoje na terenu, nikad ne znaš kad te netko gleda. Na terenu moraš dati 100 posto, nemoj gledati što onaj igrač ne može ili ne zna. Ti daj svoje i odradi i publika će te zavoljeti”, dodao je njegov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version