Site icon narod.hr

(VIDEO) Mladi Dinamovci svladali ‘topnike’ i osigurali proljeće u Europi

dinamo juniori Liga prvaka

Mladi nogometaši Dinama u Londonu su u utorak u petom kolu juniorske Lige prvaka pobijedili Arsenal s 2:1, te se nalaze na vrhu skupine F sa deset bodova, koliko imaju i “topnici”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik je odlučen u drugom poluvremenu, a strijelci za Dinamo bili su Josip Brekalo (54) i Amer Gojak (69) , dok je pogodak za “topnike” zabio Stephy Mavididi (78). Dinamo se je tako revanširao Arsenalu za poraz u prvom kolu (0:2), a ujedno je izborio doigravanje Lige prvaka.

U drugom susretu skupine F Bayern je na domaćem terenu izgubio od Olympiacosa 0:1. Arsenal i Dinamo imaju po 10 bodova, slijedi Olympiacos sa 7, a poslljednji Bayern ima 1 bod. U posljednjem kolu, 9. prosinca, Dinamo dočekuje Bayern, a Olympiacos igra protiv Arsenala.

Dvoboj juniorskih momčadi uvertira je u večerašnji susret 5. kola skupine F Lige prvaka u kojoj će Dinamo u 20.45 sati u Londonu pokušati još jednom iznenaditi moćni Arsenal, kao što je to uspio učiniti sredinom rujna u Zagrebu kada je slavio s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Arsenal Fc 1Gnk Dinamo Zagreb 2Great victoryCelebration in the dressing room

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by Sandro Žufić on 24. studeni 2015

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version