(VIDEO) NBA: Šarićev double-double u porazu Philadelphije

Foto: Twitter

Dario Šarić je sinoć upisao double-double u porazu svojih Philadelphia 76ersa od New Orleans Pelicansa, dok je Bojan Bogdanović ostvario skroman učinak u pobjedi Indiana Pacersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicans su kod kuće sa 131-124 svladali Sixerse koji su igrali bez Joela Embiida, Roberta Covingtona i T.J.McConnella.

Najbolji u redovima domaćina bio je Jrue Holiday sa 34 pogotka, dok je Rajon Rando dodao 13 koševa i čak 18 asistencija. Anthony Davis je ubacio 29 koševa uz osam skokova, a DeMarcus Cousins dodao 23 koša i 9 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphiju je predvodio JJ Reddick sa 28 pogodaka, a Ben Simmons je dodao 27 koševa i 10 asistencija, što mu je treći uzastopni double-double i 15. ove sezone.

Hrvatski reprezentativac je bio dosta neprecizan, u 27 minuta je potrošio čak 16 lopti za 13 pogodaka ((šut iz igre 5/16, trice 3/6), ali je ipak upisao svoj peti double-double dodavši tome 11 skokova te četiri asistencije.

Bogdanovićevi Indiana Pacersi su kod kuće nakon produžetka slavili protiv Denver Nuggetsa sa 126-116.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjede ih je odveo raspoloženi Victor Oladipo sa 47 pogodaka, sedam skokova i šest asistencija.

Pacersi, koji su nadoknadili zaostatak od osam koševa u zadnjih tri minute regularnog dijela utakmice, nadigrali su Nuggetse sa 12-2 u produžetku, dopustivši suparniku pogodak tek u zadnjim sekundama kada je koš pogodio Kenneth Faried.

Myles Turner je postigao 24 pogotka uz osam skokova u tri asistencije, a Bojan Bogdanović je imao lošu večer, u 35 minuta na terenu je zabio sedam koševa (šut iz igre 2/8, trice 0/4) i tome dodao tri skoka te dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trey Lyles je bio najbolji kod Denvera, utakmicu je završio sa 25 koševa, Will Barton je ubacio 21 koš uz šest skokova i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.