(VIDEO) NBA: Skroman učinak Zubca, Hezonje i Žižića

Foto: fah

Hrvatski košarkaši koji su sinoć istrčali na NBA teren upisali su skroman učinak, Ivica Zubac je u pobjedi LA Clippersa nad Cleveland Cavaliersima zabio šest koševa, dok je Žižić ostao bez pogodaka, a Mario Hezonja je u još jednom porazu New York Knicksa ubacio sedam koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srazu LA CLippersa i Cleveland Cavaliersa slavila je gostujuća momčad iz Los Angelesa sa 110-108.

Do pobjede je Clipperse predvodio Danilo Gallinari sa 27 koševa, a Zubac je u 17 minuta na terenu ubacio šest koševa (šut iz igre 2/2) i tome dodao osam skokova, dvije asistencije i tri bloka. Clippers se nalaze na šestom mjestu Zapadne konferencije ispred Utah Jazza i San Antonio Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod poraženih Cavaliersa najbolji je bio Kevin Love sa 22 ubačaja i osam skokova, a Žižić je ostao bez pogodaka u 14 minuta igre (šut iz igre 0/2), ali je upisao tri skoka, dvije asistencije i jedan blok.

Denver Nuggets su u gostima sa 111-93 svladali New York Knickse i Nuggets su sada opet na prvom mjestu Zapadne konferencije, izjednačeni s Golden State Warriorsima. Nikola Jokić je upisao 21 poen i 17 skokova za pobjedu svije momčadi.

Mario Hezonja je odigrao 22 minute za New York i zabio je sedam koševa (šut iz igre 2/6, trice 0/2) uz četiri skoka i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets su kod kuće sa 111-105 svladali San Antonio Spurse, a
James Harden je izjednačio svoj rekord sa 61 pogotkom.

Harden, koji je 61 koš zabio i 23. siječnja u Madison Square Gardenu u susretu protiv New York Knicksa, utakmicu je završio sa šutom iz igre 19/34 od čega su 9 od 13 trice.

Bryn Forbes je predvodio Spurse sa 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets su u gostima sa 111-106 nadigrali Los Angeles Lakerse i tako ih eliminirali iz utrke za ovogodišnje doigravanje.

Joe Harris je bio najbolji pojedinac Brooklyna sa 26 koševa, a D’Angelo Russell je dodao 21 koš i 13 skokova. JaVale McGee je bio najučinkovitiji u redovima Los Angelesa sa 33 koša i 20 skokova, a LeBron James je utakmicu završio sa 25 koševa, 14 asistencija i devet skokova.

Oklahoma City Thunder su sa 116-109 bili bolji od Toronto Raptorsa, a Russell Westbrook je upisao svoj 28. triple-double ove sezone sa 18 koševa, 12 skokova i 13 asistencija. Paul George je dodao 28 koševa, a Dennis Schroder 26 za Thunder.

Kod Toronta je najbolji bio Kawhi Leonard sa 37 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks su sa 116-87 bili bolji kod kuće od Miami Heata, a Orlando Magic su sa 123-119 nakon produžetaka slavili protiv Memphis Grizzliesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.