(VIDEO) Nevjerojatna drama u Njemačkoj: U posljednjim sekundama osigurali ostanak, Ingolstadt propustio povijesnu priliku

Foto: Snimka zaslona

I ova, zbog pandemije koronavirusa turbulentna nogometna sezona, primiče se svome kraju. Kako se prvenstvo bliže kraju tako i dramatične situacije u nogometnim ligama diljem Europe nisu rijetke. Primjerice, drama u Njemačkoj prilikom borbe za ostanak u njemačkoj drugoj ligi. Naime, Nurnberg je večeras uspio spasiti se ispadanja u 3. ligu i to zahvaljujući pogotku u zadnjim sekundama utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, momčad Nurnberga igrala je razigravanje s Ingolstadtom za ostanak/ulazak u 2. Bundesligu. Kao šesnaestoplasirana momčad lige 2. Bundeslige Nurnberg je morao odigrati play-off protiv treće momčadi 3. Bundeslige. U prvoj utakmici Nurnberg je slavio s 2:0, no, večeras je bio pred kapitulacijom. Naime, Ingolstadt je poveo u 53. minuti golom Kutcschkea, da bi u 62. minuti Schrock zabio za 2:0. Tim je pogotkom poništena prednost gostiju iz prve utakmice.

Već u 66. minuti Krausse je strijelac za 3:0 i Nurnberg se našao u teškim problemima, iz kojih se nakon velike drame, i poslije lude završnice izvukao u posljednjim sekundama. Schleusener je u 96. minuti postigao gol za 3:1 i nastalo je veliko slavlje na jednoj te jasno velika tuga na drugoj strani. Nurnbnerg će tako i iduće sezone biti u drugoj njemačkoj ligi, dok je Ingolstadt propustio povijesnu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.