(VIDEO) Neymar kao Maradona: Razvija li se napokon zvijezda Barcelone u igrača kakvog Brazil čeka 15 godina?

Foto: fah

Reprezentacija Brazila svladala je u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo Paragvaj sa čak 3:0 i tako osigurala četiri kola prije kraja kvalifikacija nastup u Rusiji. Podsjetimo, Brazil je jedina reprezentacija koja je sudjelovala na svim svjetskim prvenstvima u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice i pobjede Brazila bio je Neymar, zvijezda Barcelone napokon se razvija u igrača kakvog Brazilci čekaju još od odlaska ‘pravog’ Ronalda, koji je Brazilu donio i zadnji naslov Svjetskog prvaka, sada već davne 2002. godine kada su Brazilci u finalu svladali Njemačku sa 2:0. Neymar u posljednje vrijeme niže prekrasne pogotke, kako za Barcu, tako za Brazil, ali i na treninzima.

Do pobjede protiv Paragvaja Brazil su vodili Coutinho koji je postigao vodeći gol u 34. minuti, potom je zabio Neymar u 63. minuti, a Marcelo je potvrdio visoku pobjedu golom u 86. minuti. Sjajni golovi obilježje su uvjerljive pobjede brazilske reprezentacije. Marcelo je pokazao da ne zabija samo vrhunske autogolove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je atraktivan pogodak bio Neymara 27 minuta prije kraja utakmice. Naime, Neymar je postigao pogodak koji podsjeća na pogodak legendarnog Diega Maradone na SP-u 1986. godine u Meksiku, kada je ”Mali zeleni” dobio loptu duboko na dijelu igrališta koje pripada njegovoj momčadi, a onda je driblao sve do gola protivnika i zabio pogodak, slalom je bio dug sedamdesetak metara. Ako bismo morali birati, ipak Maradona…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.