Site icon narod.hr

(VIDEO) NHL doigravanje: Ottawa velikim preokretom do prve pobjede

Foto: Twitter

Hokejaši Ottawe velikim su preokretom stigli do pobjede 4-3 u produžetku protiv gostujućeg Bostona i tako na 1-1 izjednačili stanje u seriji prvog kruga doigravanja za Stanley Cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drew Stafford je gostima donio prednost u 30. minuti, ali samo 70 sekundi poslije izjednačio je Clarke MacArthur kad su Senatorsi imali igrača više. No, do kraja druge trećine Boston je pogocima Tima Schallera (33) i Patricea Bergerona (37) poveo 3-1.

No, tada je domaći čuvar mreže Craig Anderson zaključao svoja vrata, a Chris Wideman (46) i Derick Brassard (48) svladali su Tuukku Raska za 3-3, što je bio rezultat nakon 60 minuta. Nošeni podrškom s tribina domaći hokejaši su krenuli po pobjedu i do nje stigli na isteku druge minute produžetka. Dion Phaneuf bio je strijelac pobjedničkog pogotka za Senatorse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće dvije utakmice serije igraju se u TD Gardenu u Bostonu, a prva je na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak u 1 sat iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version