(VIDEO) NHL: Pobjede Toronta, Los Angelesa i St. Louisa

Foto: Twitter

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, a pobjede su upisali Toronto Maple Leafs, Los Angeles Kings i St. Louis Blues.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Maple Leafs su sa 6-3 pobijedili Detroit Red Wingse, a strijelci u prvoj trećini su bili Nazem Kadri, Zach Hyman, Auston Matthews i Connor Brown. Ovo je treća uzastopna pobjeda za Maple Leafse (6-1-0). Preostala dva gola zabili su Morgan Rielly i William Nylander, dok je Curtis McElhinney upisao 30 obrana.

Henrik Zetterberg, Tomas Tatar i Jonathan Ericsson su bili strijelci za Red Wingse (4-3-0) kojima je ovo drugi uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

St. Louis (5-2-0) nastavljaju pobijeđivati, sa 5-2 su slavili protiv Chicago Blackhawksa. Jaden Schwartz je upisao hat-trick, Vladimir Tarasenko je zabio svoj 150. gol u NHL-u, a među strijelce za St. Louis se upisao i Kyle Brodziak.

Pogotke ta Blackhawks (4-2-1) su postigli Richard Panik i Ryan Hartman.

Los Angeles Kings su bili uvjerljivi sinoć, sa 5-1 su svladali Montreal Canadiense.

Adrian Kempe je zabio hat trick, svoj prvi u NHL-u, Michael Cammalleri je dodao još dva gola, a Jonathan Quick je obranio 36 udaraca prema vratima Kingsa (5-0-1) koji su jedina momčad u NHL-u koja nije izgubila u regularnom dijelu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gol za Montreal (1-5-1) zabio je Paul Byron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.