(VIDEO) NHL: Sedmica Las Vegasa

Foto: Twitter

Las Vegas Golden Knights (8-1-0) su sinoć upisali svoju petu pobjedu zaredom, savladavši sa 7-0 Colorado Avalanche, a Oscar Dansk je obranio 32 udarca za svoji prvi shutout u NHL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Perron, Oscar Lindberg, Cody Eakin i James Neal su zabili po gol u drugoj trećini, a Jonathan Marchessault, Erik Haula i William Carrier u zadnjoj.

Semyon Varlamov je upisao 14 obrana za Avalanche (5-5-0).

Nashville Predators su sa 2-1 bili bolji od Chicago Blackhawksa, a Pekka Rinne je obranio 43 udraca prema svojim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Calle Jarnkrok i Craig Smith u drugoj trećini.

Jedini gol za Blackhawks (5-4-2) zabio je Artem Anisimov 25 sekundi prije kraja prve trećine.

Jedina utakmica koja je sinoć odlučena nakon raspucavanja odigrana je u New Jerseyu gdje su Devilsi sa 5-4 slavili protiv Ottawa Senatorsa. Drew Stafford i Jesper Bratt su bili precizni u shootoutu za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U regularnom dijelu utakmice pogotke za Devilse (7-2-0) su postigli Jimmy Hayes, Adam Henrique, Brian Gibbons i Damon Severson. Mrežu New Jerseya su zatresli Hoffman, Johnny Oduya, Mark Stone i Christopher DiDomenico.

Columbus Blue Jackets su slavili u produžetku protiv Winnipeg Jetsa sa 2-1, a pobjednički gol zabio je
Josh Anderson nešto više od dvije minute prije kraja tog dijela utakmice.

Za Blue Jacketse (7-3-0) ocvo je najbolji početak sezone.

Brandon Tanev je doveo Jetse u vodstvo od 1-0 nešto manje od pet minuta nakon početka utakmice. Tek u zadnjoj trećini Za Columbus zabija Cam Atkinson, da bi Anderson odlupio utakmicu u produžetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.