Site icon narod.hr

(VIDEO) NHL – Tampa izjednačila na 2:2

Foto: Twitter

U četvrtom susretu finala doigravanja Istočne konferencije NHL lige hokejaši Tampa Bay Lightninga su na gostovanju pobijedili Washington Capitalse 4-2 i u seriji na četiri pobjede izjednačili na 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su Capitalsi otvorili finale Istoka s dvije gostujuće pobjede (4-2, 6-2) činilo se kako će lako do velikog finala. Međutim, Tampa je uzvratila s dvije pobjede u Washingtonu (4-2, 4-2) i sada je opet sve na početku. Međutim, do kraja serije još su maksimalno tri utakmice. Idući dvoboj je 19. svibnja u Tampi, šesta utakmica će biti dva kasnije u Washingtonu, a moguća sedma bila bi ponovo u Tampi.

“Premda smo izgubili prve dvije utakmice, znali smo da još ništa nije gotovo. U doigravanju je sve moguće pa i to da nakon četiri utakmice još uvijek nema domaće pobjede,” kazao je kapetan ‘Lightninga’ Steven Stamkos

Washington je poveo golom Dimitrija Orlova u petoj minuti, no gosti su u iduće četiri minute okrenuli rezultat golovima Braydena Pointa i Stevena Stamkosa. Jevgeni Kuznjecov je izjednačio u petoj minuti druge trećine, a Tampa je s dva gola u trećoj dionici izborila pobjedu, a strijelci su bili Alex Killorn i Anthony Cirelli. Jedan od najboljih igrača u gostujućoj pobjedi bio je i vratar Andrej Vasilevski koji je sakupio 36 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Andrej je bio fantastičan. Još jednom je pokazao zašto je među najboljim vratarima na svijetu,” dodao je Stamkos. Njegov kolega na suprotnoj strani Braden Holtby imao je 16 obrana.

“Propustili smo dvije prilike, ali još uvijek ništa nije gotovo. Sada se nema smisla osvrtati unazad, moramo se maksimalno koncentrirati na utakmice koje dolaze,” kazao je najbolji igrač domaćeg sastava Aleks Ovečkin.

U finalu Zapada Vegas Golden Knightsi vode 2-1 protiv Winnipeg Jetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version