(VIDEO) NHL: Washington i Winnipeg vode u seriji

Foto: Twitter

Washington Capitals i Winnipeg Jets su poveli sa 2-1 u seriji na četiri pobjede svladavši sinoć Pittsburgh Penguinse, odnosno Nashville Predatorse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capitalsi su u gostima kod Pittsuburgha u trećoj utakmici drugog kruga doigravanja Istočne konferencije sa 4-3 bili bolji od od Penguinsa, a pobjedu im je donio Aleks Ovečkin koji je zabio pobjednički gol nešto više od minutu prije kraja zadnje trećine.

Četvrta utakmica se igra u četvrtak u Pittsburghu prije nego se serija vrati u Washington za petu utakmicu koja je na rasporedu u subotu.

Osim Ovečkina pogotke za Washiongton su postigli i John Carlsson, Chandler Stephenson i Matt Niskanen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sidney Crosby, Jake Guentzel i Patric Hornqvist su zabili za Penguinse.

Utakmicu je obilježila ozljeda Pittsburghovog Zacha Aston-Reesea kojeg je pogodio pak nakon udarca Toma Wilsona. Aston Reese je zaradio slomljenu čeljust i potres mozga.

Winnipeg Jets su u trećoj utakmici drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije kod kuće sa 7-4 pobijedili sinoć Nashville Predatorse za vodstvo od 2-1 u seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta je utakmica na rasporedu u četvrtak i igra se u Winnipegu.

Jetsi su gubili 3-0 nakon prve trećine da bi onda u drugoj zabili četiri gola. Kod rezultata 4-4 nakon 15 minuta igre u zadnjoj trećini, Blake Wheeler zabija dva gola, a onda nakon njega i Brandon Tanev za konačan rezultata 7-4.

Strijelci za Nashville su bili Mike Fisher, P.K. Subban, Austin Watson i Filip Forsberg. Četiri gola za Winnipeg u drugoj trećini zabili su Dustin Byfuglien dva te Paul Stastny i Jacob Trouba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.