(VIDEO) Ni suze nisu pomogle: Bijesni navijači obrušili se na ‘tragičara’, golmana Liverpoola Lorisa Kariusa

Foto: fah

Nogometaši Reala u finalu Lige prvaka, u Kijevu, s 3:1 svladali su Liverpool.  Sve u svemu zasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je junak utakmice bio čudesni Gareth Bale, s dva pogotka, istinski tragičar, ako u sportu uopće postoje tragičari, bio je golman Liverpoola, nesretni Loris Karius. Naime, Karius je primio, bolje rečeno sam sebi zabio, čak dva gola, prvi i treći Realovi golovi njegovo su ”remek – djelo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, posve razumljivo, Karius je bio sav u suzama, no, nažalost, nije pomoglo, nemilosrdni, na trenutke brutalni, engleski navijači, obrušili su se na njega preko društvenih mreža. Jedino što Karius nij mogao spriječiti bio je drugi pogodak Reala, prvi Balea, koji je velški igrač zabio – škaricama. I kod prvog i kod trećeg gola Reala, kriv je jer nije bio oprezan, niti je bio koncentriran, primjerice,  kod trećeg gola kraljevskog kluba pokazao je nevjerojatnu nonšalanciju. Podcijenivši loptu, što se nogometašu, a posebno golmanu, nikada ne smije dogoditi.

Krenula je opća sprdnja bijesnih navijača Liverpoola uperenih prema Kariusu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.