(VIDEO) Nijemci i dalje opasni: Luka Modrić na treninzima pokazuje koliko je spreman za Bayern

Foto: Snimka zaslona

Prolaze uskršnji blagdani, nastavlja se ludi ritam u Ligi prvaka s jednako ludim, atraktivnim utakmicama. Ako je suditi po rezultatima prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka vrlo blizu polufinalu su Real, Monaco i Juventus, dok je Atletico Madrid favorit protiv engleskog prvaka Leicestera s obzirom na prvu utakmicu koja je u Madridu završila pobjedom Atletica 1:0.  Po mnogima najatraktivnije četvrtfinale je ono između Reala i Bayerna, prvu utakmicu u Muenchenu Real je dobio 2:1 i tako stigao na prag polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane ništa ne želi prepustiti slučaju, hrvatski nogometaš Luka Modrić odmarao se protiv Sportinga iz Gijona, baš kao i Cristiano Ronaldo, kako bi bio spreman za Bayern. U Madridu smatraju kako je, bez obzira na poraz iz prve utakmice, Bayern itekako opasan te da može ugroziti Real na putu do same završnice najjače klupske nogometne lige na svijetu, ne čudi stoga činjenica da trener kraljevskog kluba poziva na oprez. Očekuje se prepun stadion Santiago Bernabeu.

Budući da u subotu Luka Modrić nije igrao dio je vremena iskoristio kako bi odradio dodatni trening, Luka se posvetio posebnom manevru, pokušao je, i uspio, ”kopirati” pogodak Stevea McManamana iz finala Lige prvaka 2000. protiv Valencije. No, jedno je trening nešto posve drugo utakmica. Pitanje je samo, s obzirom koliko je vremena prošlo od 2000. do današnjih dana, je li Luka uopće namjerno išao ”imitirati” McManamana ili se sve dogodilo, kao i toliko puta do sada u nogometu, spontano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.