(VIDEO) Nogometaši Hajduka krenuli s pripremama: Predsjednik Uprave Hajduka nije zadovoljan rezultatima!

Foto: hajduk.hr

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak su počeli pripreme za proljetni dio sezone prozivkom 31 nogometaša koji će do 22. siječnja trenirati u Splitu, a potom će od 23. siječnja do 4. veljače boraviti na pripermama u Beleku u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos istaknuo je kako nije zadovoljan četvrtim mjestom na prvenstvenoj ljestvici. “Nismo zadovoljni četvrtim mjestom i moramo napraviti iskorak. Primarni nam je zadatak popraviti poziciju na ljestvici,” poručio je.

Na novinarski upit hoće li momčad biti sigurna na pripremama u Turskoj s obzirom na nedavne terorističke napade, Kos je rekao kako ne bi trebalo biti sigurnosnih poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, predstavljen je i stručni stožer trenera Joana Carrilla u koji su, uz dosadašnje pomoćnike Vika Lalića i Jakova Previšića (kondicijski trener), uključeni i donedavni trener vratara Splita Tiho Bulat, te Mađar Mátyás Czuczi i Španjolac Xavier Coll Planas.

Kos je napomenuo kako je trener Carillo odabrao svoje stručne suradnike. Zbog zdravstvenih poteškoća jednog člana uže obitelji prve treninge će preskočiti Brazilac Jefferson, a Josip Juranović i Fran Tudor su sa reprezentacijom Hrvatske otputovali na turnir u Kinu, te će propustiti prvih deset dana klupskih priprema na Poljudu.

Na prozivci za početak priprema okupili su se Dante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas Gentsoglou, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.