Site icon narod.hr

(VIDEO) Nogometaši Udinesea slavili na gostovanju kod Crotonea

Foto: fah

Nogometaši Udinesea slavili su na gostovanju kod Crotonea s uvjerljivih 3-0 (1-0), u pretposljednjoj utakmici 15. kola talijanskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za pobjedničku momčad bio je 21-godišnji češki reprezentativac Jakub Jankto (40, 53), a pogodak za 3-0 postigao je Kevin Lasagna (66) iz akcije koju je započeo hrvatski napadač Stipe Perica.

Naš je igrač u 64. minuti zamijenio Maxija Lopeza, a samo dvije minute poslije sjajnim dodavanjem u priliku gurnuo Antonina Baraka. No, češki veznjak nije odlučio pucati, već je nesebično proslijedio loptu u sredinu prema Lasagni kojem nije bilo teško pogoditi nebranjenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi hrvatski nogometaš u momčadi Udinesea Andrija Balić ostao je na klupi za pričuve.

Udinese je petom ovosezonskom pobjedom došao do 15 bodova i nalazi se na 14. mjestu. Crotone je na 15. mjestu s tri boda manje. Vodeći Inter ima 39 bodova, jedan više od Napolija i dva više od Juventusa. U zoni ispadanja su SPAL sa 10 bodova, Verona sa devet i Benevento sa samo jednim bodom.

U posljednjoj utakmici 15. kola od 21 sat sastaju se Verona i Genoa, koja je sa 10 bodova također u opasnoj zoni na 17. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version