(VIDEO) Nogometni svijet ujedinjen u tuzi: Navijači Liverpoola svoju himnu ‘You’ll never walk alone’ posvetili stradaloj brazilskoj momčadi

Foto: Snimka zaslona

Tragična zrakoplovna nesreća, koja je pogodila igrače te stožer brazilske momčadi Chapecoense, šokirala je, ali istovremeno i ujedinila u tuzi nogometni svijet.  Rijetko se tako nešto događa, pa čak i u sportskom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže novi val potpore, i ovog puta emocionalno potpora je vrlo snažna, Brazilci su je dobili iz Engleske. Naime, na sinoćnjoj utakmici Liga kupa između Liverpoola i Leedsa navijači domaće momčadi razvili su transparent podrške te su zapjevali svoj nezaboravni hit “You’ll never walk alone” kako bi na takav način jasno naglasili svoje osjećaje zbog tragedije koje se zasigurno neće tako skoro preboljeti, a vjerojatno nikad zaboraviti.

Nakon pjesme uslijedila je ”gromoglasna minuta šutnja” koja je govorila više od tisuću riječi, na ovaj način navijači Liverpoola su poslali poruku jedinstva i solidarnosti s žrtvama i obiteljima žrtava u Brazilu. Nakon tragedije Brazil je proglasio tri dana žalosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede same utakmice Liverpool je, bez Dejana Lovrena koji je ostao na klupi, slavio 2:0 golovima Origija i 17-godišnjeg napadača Woodburna te tako izborio polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.