Site icon narod.hr

(VIDEO) Odlazak borbenog Domagoja Vide: Ukrajinci nakon pobjede protiv Partizana razvili u čast vatrenog reprezentativca hrvatsku zastavu

Foto: Twitter

Hrvatski nogometaš i stoper hrvatske reprezentacije Domagoj Vida nije sinoć igrao posljednju utakmicu grupne faze Europske lige protiv Partizana, spriječila ga je ozljeda, tome unatoč kijevski Dinamo ”razbio” je beogradski sastav za prvo mjesto u skupini 4:1.  Iako nije igrao utakmicu protiv Partizana ostat će Vidi ona u lijepom sjećanju, ne samo zbog uvjerljive pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Vida se sinoć nakon pet godina i više od 180 utakmica oprostio od kijevskog velikana, u kojem je uspio steći status kapetana, što je još jedan dokaz koliko su ga suigrači i navijači poštivali i koliko ga još uvijek poštuju. Osvojio je s Dinamom, bez obzira na dominaciju Srninog Šahtara, dva naslova prvaka Ukrajine, dva nacionalna kupa.

Oproštaj našeg nogometaša od Dinama bio je emotivan i kako to ide u tim prilikama dosta težak, navijači kijevskog kluba su nakon pobjede protiv Partizana Vidi u čast razvili veliku hrvatsku zastavu. Klub se od Vide oprostio porukom  ”Domagoj, hvala ti na svemu”, kao i uplakanim emotikonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, obrambenom nogometašu Vatrenih ugovor s Dinamom istječe krajem godine, a iz Kijeva odlazi kao slobodan igrač. Karijeru bi mogao nastaviti u sve moćnijem turskom klubu – Bešiktašu. Za Vidu su navodno zainteresirani Everton i Milan.

Domagoj je dosadašnjoj karijeri igrao za Osijek, Bayer Leverkusen, zagrebački Dinamo i kijevski Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version