(VIDEO) Ostao bez četvrtfinala: Ćorić vodio pa ispustio pobjedu protiv Austrijanca Thiema u Madridu

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se plasirao u četvrtfinale ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu nakon što je u četvrtak u 3. kolu izgubio od prošlogodišnjeg finalista Austrijanca Dominica Thiema sa 6-2, 6-7 (5), 4-6, iako je u drugom setu kod vodstva 5-4 servirao za meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Ćorić je odlično igrao u prvom setu, te ga je sa dva breaka okončao u svoju korist. Hrvatski tenisač u drugom je setu napravio break u idealnom trenutku, kod rezultata 4-4, te je imao priliku da na svojem servisu dobije meč. No, Thiem se uspio vratiti iz ponora i odvesti set u “tie-break”, kojeg je uspio dobiti.

U odlučujućem setu Ćorić je kod vodstva 4-3 mogao oduzeti servis protivniku. Imao je tri break-lopte, ali ih nije uspio realizirati, a potom je izgubio svoj servis i Thiem je ponuđeno objeručke prihvatio i plasirao se je u četvrtfinale nakon dva sata i 25 minuta borbe. U četvrtfinalu ga čeka bolji iz dvoboja između prvog tenisača svijeta Rafaela Nadala i Argentinca Diega Schwartzmana.

Ćorić tako nije uspio uzvratiti austrijskom tenisaču za prošlogodišnji poraz u četvrtfinalu ovog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.