(VIDEO) Pletikosa: ‘Nadam se da će ova otkazivanja utakmica promijeniti neke stvari, bavimo se posljedicama umjesto uzrocima’

Foto: snimka zaslona

Stipe Pletikosa se u emisiji Stadion osvrnuo na otkazivanja utakmica u Prvoj HNL zbog vremenskih uvjeta i loših travnjaka u nadi da će ova situacija konačno pokrenuti neke stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stalno se bavimo posljedicama umjesto uzrocima. Mislim da je ovo stanje posljedica jednog dvadesetogodišnjeg zapostavljanja od stane naše krovne organizacije. Jako mi je žao pročitati sve te izjave igrača koji nemaju teren za obaviti normalan trening. Ovo još jednom skreće pozornost na naš i ovako dovoljno napaćen klupski nogomet. Nadam se da će ovo pokrenuti mnoge stvari i potaknuti mnoge ljude na nova razmišljanja. Žao mi je što se Udruga prvoligaša, koja je po meni bila prava stvar, što se tako lako rasformirala. Mislim da je treba ponovno sazvati da klubovi sami rješavaju probleme koji su zbilja nagomilani”, rekao je Pletikosa.

“Ova inicijativa o novim travnjacima za prvoligaše je opet zakašnjela, ali dobro došla od strane nogometnog saveza. Povlači se pitanje što je s tim pomoćnim terenima na kojim igrači, ali i omladinske škole treniraju”, pitao se Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.